Tule mukaan chattailemaan!

Nyytin ryhmächateissa voit jutella erilaisista opiskelijan elämää koskettavista asioista hyvässä seurassa ja rennolla otteella. Voit jakaa omia ajatuksia, kuulla toisten kokemuksia ja saada tukea erilaisiin mieltäsi askarruttaviin asioihin.  Jos siis olet juttuseuraa vailla ja ajatusten vaihto kiinnostaa, niin liity mukaan keskusteluun. Mukana juttelemassa on aina Nyytin työntekijä sekä välillä asiantuntijoita eri aloilta.

Chatin löydät Nyytin nettisivuilta: www.nyyti.fi, kuten myös kevätkauden kaikkien chattien tarkemmat ajankohdat ja aiheet. Huhtikuussa chattaillaan seuraavilla ajankohdilla ja aiheilla:

Torstai 7.4.2016 klo 18 – 20.00: Opiskelun ja perheen yhteensovittaminen

Oletko perheellinen opiskelija? Haastaako perhearki ajoittain opiskelua tai toisin päin? Kaipaatko vinkkejä opintojen ja perheen yhteensovittamiseen sekä arjen sujumiseen . Tule mukaan juttelemaan näistä aiheista yhdessä toisten kanssa.

Torstai 21.4.2016 klo klo 18 – 20.00: Elämää sinkkuna

Mitä sinkkuna oleminen sinulle merkitsee? Millaisia mietteitä se herättää? Tule chattailemaan sinkkuudesta ja siihen liittyvistä ajatuksista, kokemuksista ja fiiliksistä.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: sopo(a)jamko.fi

Edellinen artikkeli

Viikkokatsaus | Viikko 13

Seuraava artikkeli

VIIKKOTIEDOTE | VIIKKO 14

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista